Skip to content

Banebrydende Holistisk behandling

Bedre hormonel sundhed og stærk fertilitet med vores unikke tilgang til individualiseret udredning og behandling

VORES TILGANG

Få det bedste fra to verdener, når banebrydende ny teknologi kombineres med tusinde års klinisk erfaring og traditionelle behandlingsmetoder fra traditionel kinesisk medicin.

BEHANDLING AF ÅRSAGEN IKKE SYMPTOMERNE

I vestlig medicin sigter en behandling ofte mod at overskrive, ændre eller omgå kroppens egne systemer. De virker derfor nogenlunde ens på en bred vifte af mennesker. Problemet opstår, når behandlingen kun må bruges kortvarigt, ikke virker for dig, eller ikke ønskes – på grund af risici eller bivirkninger. Vores kroppe er forskellige og har forskellige genetiske forudsætninger for at optage, omsætte og udskille næringsstoffer og affaldsstoffer, som har betydning for den samlede sundhed. Derfor er det svært at finde online kurser, diæter eller andre “quick fix”, der giver de ønskede resultater.

Jeg tror på, at et fokuseret samarbejde fører til de bedste resultater, og derfor tilbyder jeg som udgangspunkt ikke standardløsninger eller enkeltstående akupunkturbehandlinger. I stedet kan du forvente en personlig tilgang, hvor jeg skræddersyr din udredning og behandling baseret på din årsag til at søge hjælp, dine symptomer og specifikke sundhedsmål.

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Vi lever forskellige liv, som altid vil påvirke både årsagen til problemerne, og hvordan vi bedst kan løse det. Din behandling vil derfor ikke ligne nogen andres, fordi den tager udgangspunkt i det liv du lever, dine unikke symptomer, tests og din krops ressourcer. 

Et forløb starter altid med en afklarende samtale, hvor jeg hører lidt om dine symptomer og ønsker for behandling, og byder ind på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, og hvordan dit personlige udrednings- og behandlingsforløb kan se ud. Samtalen foregår online og tager ca. en halv time.

HVORDAN FOREGÅR ET UDREDNINGS- & BEHANDLINGSFORLØB? 

Hvis du efter den afklarende samtale vælger at opstarte et forløb hos mig, booker vi en længere første konsultation, hvor jeg sporer mig ind på, hvilke undersøgelser eller tests, vi har brug for, for at kunne opstarte den rette behandling. Tests kan inkludere:

  • Funktionelle tests (homoner, vitaminstatus, stofskifte mm.)
  • DNA-tests
  • daglige temperaturmålinger
  • tracking af symptomer over en periode
  • blodprøver fra din egen læge
  • undersøgelser, der bruges i traditionel kinesisk medicin (TCM).

Efterfølgende behandling foregår ud fra en 100% skræddersyet behandlingsplan, som tager udgangspunkt i de data vi har indsamlet. Afhængig af dine symptomer, dine egne ønsker og min vurdering, kan behandling foregå med metoder fra enten traditionel Kinesisk Medicin, funktionel medicin eller begge.  

Funktionel medicin bygger på forskningsbaseret viden. Her ser man på, hvordan kroppen arbejder med de ressourcer den har til rådighed. I det konventionelle sundhedssystem ser man ofte isoleret på et organ, et hormon eller en kropslig funktion, og sammenligner resultatet med den generelle befolkning. Det er derfor du nogle gange får at vide, at dine blodprøver er normale, selvom din krop tydeligt giver udtryk for noget andet.

I funktionel medicin dykker man dybere og ser på, hvordan lige netop DIN krop optager, omdanner og udskiller forskellige stoffer, og hvordan kroppens funktioner og processer påvirker hinanden. Det er lidt som at se ind i en maskine, hvor hvert tandhjul påvirker det næste. Et symptom kan opstå, fordi der er et tandhjul et helt andet sted, der mangler opmærksomhed. I stedet for at tilsætte medicin for at ændre slutresultatet, sigter funktionel medicin mod at støtte det sted i processen, der ikke arbejder optimalt med livsstilsanbefalinger, kostforslag og tilpassede kosttilskud.

Traditionel kinesisk medicin går ligesom funktionel medicin i dybden for at finde ÅRSAGEN til symptomerne gennem en forståelse af, hvordan alting er forbundet i ét stort system. TCM systemet adskiller sig dog fra både vestlig- og funktionel medicin ved at lægge lige stor vægt på både krop, sind og sjæl. Her er det lige så vigtigt, at tilføje de rette næringsstoffer, som at tage sig af fysiske symptomer og følelsesmæssige traumer. Behandling i TCM foregår med både kost- og livsstilsvejledning og akupunktur.