Skip to content

Banebrydende Holistisk behandling

Bedre hormonel sundhed og stærk fertilitet med vores unikke tilgang til individualiseret udredning og behandling

VORES TILGANG

Få det bedste fra to verdener, når banebrydende ny teknologi kombineres med tusinde års klinisk erfaring og traditionelle behandlingsmetoder fra traditionel kinesisk medicin.

BEHANDLING AF ÅRSAGEN IKKE SYMPTOMERNE

I vestlig medicin sigter en behandling ofte mod at overskrive, ændre eller omgå kroppens egne systemer. De virker derfor nogenlunde ens på en bred vifte af mennesker. Problemerne opstår, når behandlingen kun må bruges kortvarigt, ikke virker, eller ikke ønskes – på grund af risici eller bivirkninger.

Jeg har stor respekt for, at medicin og kirurgi kan redde liv, og at fertilitetsbehandling er en livsændrende teknologi, som bestemt har sin plads i verden. Jeg mener alligevel, at den vestlige medicin mangler større forståelse for, at en standardiseret behandling ikke er den rette for alle, heller ikke selvom de har de samme symptomer eller samme sygdom. Vores kroppe er forskellige og har forskellige genetiske forudsætninger for at optage, danne, omsætte og udskille næringsstoffer, enzymer og affaldsstoffer, som har betydning for kroppens samlede sundhed. Derfor kan det også være svært at finde online kurser, diæter eller andre “quick fix”, der giver de ønskede resultater.

Jeg tror på, at et fokuseret samarbejde fører til de bedste resultater, og derfor tilbyder jeg som udgangspunkt ikke standardløsninger eller enkeltstående akupunkturbehandlinger. I stedet kan du forvente en personlig tilgang, hvor jeg skræddersyr din udredning og behandling baseret på din årsag til at søge hjælp, dine symptomer og specifikke sundhedsmål.