Skip to content

Privatlivspolitik

Yin Living behandler personoplysninger og har en privatlivsbeskyttelsespolitik der lever op til den europæiske persondataordning (GDPR). Formålet er at beskytte dig og dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger bliver altid behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller de ikke længere er relevante.

Kundeforhold

Når du bliver kunde hos Yin Living, registreres dine oplysninger i bookingsystemet Terapeutbooking.dk. Vi henviser til deres GPDR-politik for håndtering af disse.

Journal pligtige behandlinger

Yin Living er RAB-registeret og har derfor pligt til at føre journal. Formålet med journalen er at dokumentere behandlingen. Dine oplysninger opbevares ved Terapeutbooking. Der indsamles kun oplysninger i din journal som er strengt nødvendige for din behandling/dit forløb. Din journal bliver opbevaret i 5 år, da Yin Living har pligt til at kunne dokumentere behandlingen. Iht. Persondata Lovgivningen har du altid ret til at få indsigt i dine oplysninger.

Vi skal oplyse, at retsgrundlaget for at behandle identifikationsoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f, men retsgrundlaget for at behandle dine helbredsoplysninger i journalen er, at det er et lovkrav samt persondataforordningens artikel 9, stk. 2, litra b.