Skip to content

OM JORDEMODERHUSET
YIN LIVING

Klinikken, behandler og værdier

FERTILITETS- OG GRAVIDITETS AKUPUNKTUR I FREDERICIA

Jordemoderhuset Yin Living er en sundhedsklinik med speciale i akupunktur og jordemoderfaglig omsorg beliggende i Erritsø Sundhedshus, Erritsø, Fredericia. Klinikken ligger centralt i Trekantsområdet og kun få minutter fra Motorvejen til Fyn. 

Jeg tror på, at kroppen har potentialet til at hele sig selv. Nogle gange kræver det bare et kærligt skub i den rigtige retning! Og jeg tror på, at hormonel sundhed, stærk fertilitet og en sund graviditet starter indefra, med ro, velvære og indre balance. 

Jordemoderhuset Yin Livings klare mission er at tilbyde en naturlig og holdbar løsning til hormonelle og helbredsmæssige problematikker, der kan påvirke din livskvalitet, fertilitet eller graviditet. Enten som et alternativ, eller som et supplement til de gængse vestlige medicinske behandlinger.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

MARIA SACKMANN – JORDEMODER & AKUPUNKTØR

Et gennemgående grundelement i mine behandlinger er, at jeg altid søger efter årsagen til mine patienters udfordringer, frem for at behandle symptomerne. Det er vigtigt for mig skabe grundlag for varige forandringer. 

Maria Sackmann

– Jordemoder & Akupuktør

Jeg er autoriseret jordemoder og RAB certificeret akupunktør med speciale i behandling af graviditetsgener, ufrivillig barnløshed og gynækologiske lidelser. Mine behandlinger tager udgangspunkt i tusinde år gammel traditionel kinesisk medicin kombineret med nyeste viden fra evidensbaseret vestlig medicin.        

Med specialer fra begge medicinske verdener, er mit fokus at hjælpe mine patienter til at få tillid til egen krop og give støtte til familiedannelse hele vejen fra planlægning af graviditet til barselspleje. 

Det er vigtigt for mig altid at holde mig opdateret på nyeste viden inden for både vestlig og østlig medicin. Derfor tager jeg jævnligt vagter som freelance jordemoder på danske fødegange, og deltager i relevante kurser og efteruddannelse inden for begge mine fag. Siden foråret 2022 har jeg siddet som bestyrelsesmedlem i den danske brancheforening Sundhedsfaglige Akupunktører.