Skip to content

BeHANDLINGER I gRAVIDITETEN

Skab gode betingelser for en sund graviditet og giv din baby den bedste start på livet

GRAVIDITETSBEHANDLING HOS JORDEMODERHUSET YIN LIVING

Din gravidit er en helt speciel tid i dit liv, men kan også være en tid fyldt med bekymringer og gener. Måske har du kvalme, hovedpine, plukkeveer eller bækkensmerter, som holder dig tilbage og lægger en dæmper på glæden, eller måske oplever du bekymringer knyttet til din nye krop, tilknytningen til din baby eller tanker om fremtiden.

Du skal vide, at der er hjælp at hente! 

Når du kommer til behandling hos mig er du og din baby i trygge hænder. Som autoriseret jordemoder og specialiseret akupunktør med certificering som Registreret Alternativ Behandler (RAB) kan du være helt sikker på, at du modtager kvalificeret behandling og støtte i hele din graviditet. 

Længere nede på siden kan du læse om de forskellige konsultationer og behandlingsformer jeg tilbyder. 

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en sikker og naturlig behandlingsform, som kan bruges fra graviditetens tidligste stadier frem til fødslen.

Akupunktur kan både bruges til behandling af graviditetsgener som kvalme, bækkensmerter og træthed, men er også et fantastisk redskab til at forebygge komplikationer senere i graviditeten, ved fødslen og i barselsperioden. 

JORDEMODER KONSULTATION

Privat jordemoderkonsultation til dig, der gerne vil have den samme jordemoder gennem hele graviditeten. Her er dine behov i fokus, og der afsættes altid god tid, så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Som autoriseret jordemoder udfører jeg de samme helbredsundersøgelser som jordemødrene i det offentlige, udfylder din vandrejournal (hvis ønsket) og kontakter dit fødested ved behov for yderligere opfølgning eller bekymring. 

FØDSELSMODNING

Ønsker du at øge chancen for en fødsel uden komplikationer, og vil du helst undgå medicinsk igangsættelse?

En fødsel starter naturligt, når krop og sind er i balance. Hos Jordemoderhuset Yin Living hjælper vi dig og din baby på vej mod en god fødselsoplevelse med blide teknikker som akupunktur og rebozo, der giver kroppen ro og understøtter naturlig udskillelse af vigtige fødsels-hormoner, såsom oxytocin og prostaglandin.

 

NUMSEN NED?

Vender din baby med numsen ned? Det kaldes også underkropspræsentation, sædepræsentation eller blot UK. 

Ca. 4% af alle babyer ligger med numsen ned omkring terminen, men eftersom det er lettere at føde en baby med hovedet først, tilbydes på sygehuset oftest et forsøg på at vende babyen udefra med hænderne omkring graviditetsuge 37.

Hos Jordemoderhuset Yin Living tilbyder vi et skånsomt og sikkert alternativ til det traditionelle vendingsforsøg – Vending af baby i UK med moxa.  

 

FØDSELSFORBEREDELSE

Fødselsforberedelse er til alle kommende forældre. Du er velkommen alene eller med din partner, uanset om du/i venter jeres første eller femte barn.

Med fødselsforberedelse hos privat jordemoder får I relevant og brugbar undervisning, der er målrettet jeres ønsker og behov. I bliver klædt godt på til fødslen, og får redskaber til at blive et stærkt føde-team. Målet med undervisningen er ikke, at lære jer at føde, men at sende jer hjem med den fornødne viden til at kunne træffe beslutninger og tage stilling til de valg, I kommer til at møde undervejs i fødslen.